Sijoita bisnekseen: start up -yrityksille täsmäkoulutusta rahoituksesta kesällä 2021

Sijoita bisnekseen: start up -yrityksille täsmäkoulutusta rahoituksesta kesällä 2021

Hyvä yrittäjä tai yrittämistä suunnitteleva! Koetko yrityksesi rahoituksen haasteellisena? Oletko mahdollisesti epäonnis­tunut hankkimaan riittävää rahoitusta yrityksesi aloittamiseen tai kehittämi­seen? Mitä jos antaisit kokeneiden ammattilaisten auttaa, veloituksetta!

Olemme järjestämässä start up yritystä suunnitteleville tai jo perustaneille täsmä­koulutuksen rahoituksen osalta. Koulutus kestää 3-4 tuntia. Koulutuksen aikana kerro­taan hyvin käytännönläheisesti erilaisista vaihtoehdoista rahoituksen järjestämiseksi; mistä, milloin ja miten. Suurin haaste monille yrittäjille on riittävän oman pääoman ehtoisen rahoituksen eli sijoittajien hankkiminen, johon erityisesti suunnittelemamme koulutus antaa vastauksia.

Kouluttajana tilaisuudessa on erittäin kokenut, kymmeniä start up yrityksiä perustanut ja rahoittanut yrittäjä, Euroopan Jälleenrakennuspankin konsultti Jukka Huikari. Jukka on pää­omistaja ja perustaja mm. sijoitusyhtiöissä Whitecoach Oy ja Start Up Lions Oy.

Koulutus toteutetaan fyysisenä tilaisuutena ja ajankohta on kesäkuussa 2021. Koulutuksen toteutumiseen suunnitellusti vaikuttaa sen hetkinen koronatilanne alueella ja siihen liittyvät rajoitukset.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Sijoita bisnekseen -hankkeen toiminta-alueen yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari).

Keräämme ennakkoilmoittautumisia, jotta tiedämme järjestämmekö 1 vai 2 tilaisuutta aiheesta. Tee ennakkoilmoittautumisesi 26.2. mennessä osoitteeseen jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi

Koulutuksen järjestää Sijoita bisnekseen -hanke. Hanketta hallinnoi Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy. Lisätietoa hankkeesta www.sydansuomessa.fi