Muutos maa- ja metsätalouden kehittämistukeen

Muutos maa- ja metsätalouden kehittämistukeen

Maatalous- ja metsäalan yrittäjille on myönnetty kehittämistukia Karstulan kunnan määrärahojen puitteissa, kehittämisyhtiön kautta vuoden 2019 loppuun.

Tukea on myönnetty mm. maa- ja metsätalouden opintostipendeihin, osallistumismaksuihin yritysalansa kursseille, sukupolvenvaihdos- ja yritysneuvontaan, kannattavuus- ja talouslaskelmiin sekä tuotantorakennusten-, liiketoiminnan kehittämis-, karjan jalostus-, salaojitus- ja metsäsuunnitelmiin.

Valitettavasti kehittämisavustukset ovat poistuneet 1.1.2020 alkaen kehittämisyhtiön ja Karstulan kunnan palveluvalikoimasta vähentyneiden määrärahojen takia ja näin ollen kehittämistukia ei voida enää myöntää.

Lisätietoja:
Ari Piesala
toimitusjohtaja
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
ari.piesala@karstulanseutu.fi
044 459 6604