Paikalliset yrittäjät järjestävät jälleen joulupassikampanjan

Paikalliset yrittäjät järjestävät jälleen joulupassikampanjan

Joka vuosi sitä odotetaan ja joka vuosi se järjestetään. Tänä vuonna ehkä järjestämisen tärkeys on vielä merkityksellisempi, sillä korona-aika on tuonut muutoksia normaaliin kaupankäyntiin.

Joulupassikampanjan tarkoituksena on sekä kiittää kaikkia yritysten asiakkaita kuluvasta vuodesta, mutta myös innostaa ja rohkaista kuntalaisia miettimään ostosten teon merkitystä suuremmassa mittakaavassa. Mitä enemmän ostoksia pystyy paikkakunnalla ja seudulla joulun alla tekemään, sitä suurempi apu siitä on paikkakunnan pienille erikoisliikkeille ja sitä kautta myös koko kunnan ja seudun elinvoimalle. Kaupoille Karstulaan -passikampanjoita on järjestetty lähes 20 vuotta.

Karstulasta löytyy laaja kirjo erikoisliikkeitä, jotka ovat tänäkin vuonna monipuolisesti edustettuina joulupassikampanjassa. Mukana on mm. parturi-kampaamoja, kauneushoitoloita, hyvinvointialan yrittäjiä, lähiruoan suoramyyntiä, vaateliike, autokorjaamoja, taksi, ruokakauppoja, sekatavarakauppa, paikallislehti jne. Kampanjassa kerättäviä leimoja on siis rutkasti saatavilla eri puolilta. Mukana on kaiken kaikkiaan 32 yritystä.

Yrittäjien mukana kampanjaa on ollut kehittämässä ja järjestämässä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy. Yhtiön osalta kampanjassa on haluttu olla mukana lisäämässä paikallisten kauppiaden yhteistyötä ja yhteistä näkymistä. Varsinkin nyt, ihmiset voivat kampanjaan osallistumalla olla mukana tukemassa paikallista. Tässä ajassa se on erityisen merkityksellistä.

Tule siis mukaan osallistumaan kampanjaan! Kampanja alkaa keskiviikkona 11.11. ja kestää aina vuoden loppuun saakka. Kampanjassa arvotaan kaiken kaikkiaan 1600 €:n arvosta lahjakortteja kampanjaliikkeisiin. Päävoittopotti on 400 euron arvosta lahjakortteja. Kampanjassa kerätään ostosten yhteydessä leimoja kampanjayrityksistä. Leiman saa aina 15 euron ostoksesta. Osallistua voit myös lähettämällä yhteystiedoilla ja postimerkillä varustetun postikortin kehittämisyhtiölle.