PÄMÄ-hankkeen virtuaalinen loppuseminaari 14.11. klo 12-14

PÄMÄ-hankkeen virtuaalinen loppuseminaari 14.11. klo 12-14

Tervetuloa mukaan Virtuaaliselle luontopolulle la 14.11.2020 klo 12-14, jossa pääset kuulemaan ja inspiroitumaan maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä ”paistamaan” nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalinen luontopolku on samalla seudullisen PÄMÄ-hankkeen loppuseminaari.

Tilaisuus järjestetään verkossa Zoom-etäyhteyttä käyttäen. Saat linkin luontopolulle ilmoittautumalla https://link.webropolsurveys.com/S/3D81C215ED3839F7

Virtuaalisen luontopolun järjestää PÄMÄ – Päämäärätietoisesti uutta liiketoimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen –hanke, jota hallinnoi Jamk Biotalousinstituutti ja sen osatoteuttaja on Witas Oy. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja sitä rahoittaa myös pohjoisen Keski-Suomen kunnat.

Tutustu myös PÄMÄ-hankkeen kotisivuilta – www.aitomaaseutu.fi/pamaaiempiin infoihin, videoihin sekä tietokortteihin, joista saat tietoa ja ideoita maaseudun luonnonvarojen hyödyntämisestä, tuotteistamisesta ja palvelumuotoilusta.  

Lisätietoja:
Hanna Kaihlajärvi, hanna.kaihlajarvi@jamk.fi, 040 563 5431
Miisa Tavaststjerna, miisa.tavaststjerna@witas.fi, 040 159 1449