Hyrrän valtuuskäsittely siirtyy Suomi.fi -palveluun – aiheuttaa toimenpiteitä!

Hyrrän valtuuskäsittely siirtyy Suomi.fi -palveluun – aiheuttaa toimenpiteitä!

Viisari ry:n viimeisimmässä uutiskirjeessä 4/2020 muistutetaan hankehallinnoijia tärkeästä asiasta:

”Hyrrän käyttöoikeuksia henkilöille on aiemmin valtuutettu Verottajan tarjoamassa Katso-palvelussa. Katso-valtuutus poistuu käytöstä 31.12.2020 ja tilalle otetaan Suomi.fi -valtuutus. Huolehdi, että voit jatkossakin käyttää Hyrrää ym. asiointipalveluita ja tee muutos vaikka heti!

Katso-valtuutusta on käytetty Hyrrässä siihen, että henkilö voi asioida yrityksen, yhdistyksen tai muun organisaation nimissä sähköisesti. Suomi.fi-valtuutus korvaa Katso-valtuutuksen. Kaikkien organisaatioiden on siis tehtävä uudet valtuutukset Suomi.fi -palvelussa Hyrrän käytön jatkumiseksi!

Lisätietoja Suomi.fi-valtuutuksesta saat Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta, p. 0295 020 500

Lue Ruokaviraston tiedote Suomi-valtuutuksesta.