Kaupoille Karstulaan -yhteistoimintaan uusia tuulia

Kaupoille Karstulaan -yhteistoimintaan uusia tuulia

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy tukee yrityksiä korona-aikana kehittämällä Kaupoille Karstulaan -yhteistoimintaa yritysten kanssa.

Keski-Suomen liitto on myöntänyt kehittämisyhtiölle koronarahoitusta verkkokaupan perustamiseen, jolla helpotetaan yritysten selviämistä korona-aikana. Verkkokaupan toteutus tullaan aloittamaan syyskuun aikana ja verkkokauppakonseptia kokeillaan lahjakorttityylisenä toteutuksena. Verkkokaupassa yritysten on siis mahdollista myydä erilaisia palveluita ja tuotteita lahjakorttina omaan liikkeeseensä. Yksi esimerkki lahjakorttiverkkokaupasta on Forssan Toripalvelu. Suunnitelmissa on toteuttaa jotain vastaavaa, mutta vähän erilaisella toimintaperiaatteella.

Yhteinen verkkokauppa palvelee mm. sellaisia pieniä yrityksiä ja kauppaliikkeitä, joilla ei ole olemassa omaa verkkokauppaa/kotisivuja. Verkkokauppa auttaa ja tukee myös mm. koronatilanteen aiheuttamissa poikkeusoloissa, jolloin normaali kaupankäynti vaikeutuu.

Toivomme, että kaikki verkkokauppakokeilusta kiinnostuneet yrittäjät ilmoittaisivat kiinnostuksestaan mahdollisimman pian Karstulanseutu Oy:lle. Kokeilu on yrityksille maksuton ja jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen päätetään jatkosta.

Karstulanseutu Oy on myös aloittamassa yhteistyötä Kehittämisyhtiö KeuLink Oy:n kanssa Facebookin välityksellä toteutetun Keurusseudun Verkkomarkkinoiden tiimoilta. Sama konsepti jalkautuu Karstulaan tämän syksyn aikana ja etsimme halukkaita yrityksiä mukaan! Haluaisitko sinä maksutonta näkyvyyttä Facebookin välityksellä? Jos olet halukas osallistumaan, ilmoitathan siitä meille. Tuomme yritykseesi haastattelijan ja kuvaajan tekemään yrityksestäsi videon, jota sitten esitetään Facebookissa, Verkkomarkkinoilla. Tutustu tästä Keuruulla jo toteutettuihin videoihin

Vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn, pääset mukaan haluamiisi kokeiluihin, joko toiseen tai molempiin -maksutta! Pyydämme vastaukset su 6.9. mennessä. Vastaukset saatuamme ja kiinnostuneet löydettyämme, otamme teihin yhteyttä uudelleen ja sovimme tarkemmin jatkosta.

Verkkokauppakokeilusta ja verkkomarkkinoista voit tiedustella tarkemmin Jenni Leppilahti, jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi, 0503815917