Kesälomien vaikutus yksinyrittäjätukiha­kemuksien käsittelyyn kehittämisyhtiössä

Kesälomien vaikutus yksinyrittäjätukiha­kemuksien käsittelyyn kehittämisyhtiössä

Kesäloma-aika saattaa vaikuttaa kehittämisyhtiössä yksinyrittäjätukihakemusten käsittelyaikoihin. Pyrimme organisoimaan toimintamme kuitenkin niin, ettei merkittäviä viivästyksiä hakemusten osalta tulisi. Hakemuksen käsittelyn normaaliajassa voi varmistaa lähettämällä hakemuksen viimeistään viikon 29 alkupuolella, 13.7. mennessä. Viikoilla 30 ja 31 hakemusten käsittely saattaa hidastua jonkin verran.

Hakemuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi tai lähettämällä postitse Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Pl 55, 43501 Karstula tai toimittamalla Aloha-Tietotalon postilaatikkoon.

Hakulomakkeen ja -ohjeet löydät täältä.

KEHITTÄMISYHTIÖ KARSTULANSEUTU OY