Yritykset ovat hakeneet aktiivisesti korona-aikaista avustusta Karstulassa

Yritykset ovat hakeneet aktiivisesti korona-aikaista avustusta Karstulassa

Karstulalaiset yritykset ovat hakeneet ja saaneet hyvin korona-avustuksia. Kaiken kaikkiaan avustusrahaa on saatu 257 909 € (tilanne 19.5.2020). Business Finlandilta myönnetyn rahan osuus kokonaissummasta on 146 709 € ja sitä on myönnetty kolmelle yritykselle. Kaiken kaikkiaan Keski-Suomen maakuntaan on saatu BF:n tukea noin 17,9 M€. BF:n myöntämät tuet löytyvät osoitteesta https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/media/lisatietoa-hairiorahoituksesta-medialle/

ELY-keskuksen myöntämiä avustuksia Karstulan kunnan kokonaissummasta on 51 200 €. Suurin osa haetuista avustuksista kohdentuu alle 10 000 €:n tilanneanalyysien tekemiseen. Avustuksia on saanut kaiken kaikkiaan seitsemän yritystä. ELY-keskusten myöntämiä tukia voi seurata osoitteessa http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskusten-koronarahoituksen-jakautuminen

ELY-keskusten ja Business Finlandin korona-avustusten haku sulkeutuu ma 8.6. klo 16.15, jonka jälkeen yritykset voivat hakea yleistä kustannustukea koronakriisiin. Tarkemmat hakuehdot ja kriteerit julkaistaan torstaina 4.6.

Yksinyrittäjätukeen rahoitusta vielä jäljellä – kun kriteerit täyttyvät, hae rohkeasti rahoitusta!

Karstulan kunnan jakamaa yksinyrittäjätukea on jäljellä vielä hyvin. Kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa on käsitelty 30 hakemusta, joista kaikki on hyväksytty. Näin ollen kunnan valtiolta saamasta 217 000 € yksinyrittäjäpotista on käytetty tähän mennessä 60 000 €.

Mikäli yrityksesi täyttää yksinyrittäjätuen kriteerit, hae tukea. Tukea voi hakea 30.9.2020 saakka. Katso tarkemmat tiedot kriteereistä ja hakuohjeista täältä. Tukea haetaan kehittämisyhtiöstä.