Lisää euroja kansainvälistymises­tä

Lisää euroja kansainvälistymises­tä

Etäkoulutus pienyrittäjille 11.6.2020. Pienyrityksillä on jälleen erinomainen mahdollisuus päästä
solmimaan kansainvälisiä verkostoja matalalla kynnyksellä.

SEIC 2 ja Reima -hankkeet järjestävät yhteistyössä pienyrittäjien kansainvälistymistä tukevan etäkoulutuksen. LAB amk:n kansainvälisen liiketoiminnan lehtori Timo Saaraisella on kv-kaupan kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Hän puhuu muun muassa kv-myyntiverkoston rakentamisesta, kv-kaupan toimintatavoista, riskienhallinnasta ja kulttuurieroista. Majatalo Torpan yrittäjä Pauliina Lunna puolestaan kertoo omista kokemuksistaan SEIC-hankkeessa.

Ilmoittautumiset 10.6. mennessä: heidi.hansen@sepra.fi. Ilmoittautuneet saavat linkin MS Officen Teams -alustalle, jolla koulutus toteutetaan. Tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja sähköpostin.

ETÄKOULUTUKSEN OHJELMA
17.00 – 17.15 Tervetuloa & lyhyt esittelykierros
17.15 – 17.45 Pienyrityksen askelmerkit kansainvälistymiseen, Timo Saarainen, LAB University (Reima- hanke)
17.45 – 18.15 SEIC-hankkeen taustaa ja nykytilanne
18.15 – 18.30 Kokemuksia SEIC 1 -hankkeesta, Pauiina Lunna, yrittäjä, Majatalo Torppa
18.30 – 18.55 Keskustelua ja kysymyksiä
18.55 Leader-tukea yrittäjille
19.00 Kiitos osallistumisesta!

SEIC 2nd generation- for improved sustainable livelihoods in countryside kutsuu yrittäjiä mukaan kansainvälistymään. Kansainvälisen hankkeen tavoitteena on edistää alueen maaseutuyrittäjien ja maaseudulla toimivien yhdistysten toimintavalmiuksia alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi yhdessä toimien.

Hankkeella tuetaan toimijoiden kansainvälistymistä yhteistyössä eri alueiden toimijoiden kanssa sekä rakennetaan kumppanuuksia yli valtakunnan rajojen Viroon sekä Latviaan.

Tiedossa yrittäjävaihtoa ja oppimista!

Lisätietoja hankkeesta: marja.salonen@saarijarvi.fi tai mari.puro@saarijarvi.fi