HYVY: Yrittäjä, miten sinä voit?

HYVY: Yrittäjä, miten sinä voit?

HYVY tarjoaa Saarijärvi-Viitasaari seudun yrittäjille maksuttomat hyvinvointiteemaiset webinaarit kahtena peräkkäisenä keskiviikkona. Webinaarit ovat itsenäisiä osioita, voit hyvin osallistua molempiin tai vain toiseen. Valmentajana IWELLON inspiroiva Henna Kautto!

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, saat paluupostissa vahvistuksen ja myöhemmin liittymiskutsun itse webinaariin.

www.witas.fi/hankkeet/hyvy_747

Osa 1. Yrittäjän oma hyvinvointi koronan aikana. Keskiviikkona 20.5.2020 klo 18-18.45
Vastauksia kysymyksiin: Miten nukun paremmin? Miten yrittäjänä palaudun stressaavana aikana? Miten pystyn pitämään rutiinit yllä? Miten yrittäjänä pidän tässä tilanteessa omasta jaksamisestani huolta ja mitkä ovat tärkeimmät ja tutkituimmat keinot. Yleisimpiin askarruttaviin kysymyksiin vastauksia ja toimivia tekniikoita.

Osa 2. Yritystoiminnan menestyminen – yrittäjän energia koronan aikana. Keskiviikkona 27.5.2020 klo 18-18.45
Vastauksia kysymyksiin: Suurten muutosten jälkeen syntyy aina uutta, mutta miten voin valjastaa muutoksen menestyksekseni? Miten pidän mieleni raikkaana ja luovana? Miten ketterästi hyödynnän tämän ajan yritykseni kehittämiseen? Miten pidän energisen mielen ja uskon tulevaan? Mitä voin hallita tilannetta nyt ja tämän jälkeen ja mihin edes voin vaikuttaa? Uusia raikkaampia ajatuksia yritystoimintaan ja yrittäjän ajatusten tueksi.

Lisätietoja Elinalta!
elina.makinen@witas.fi, 0407144505