Matka maalle – virtuaalimatka keskisuomalaisiin kyliin

Matka maalle – virtuaalimatka keskisuomalaisiin kyliin

Lähde tiistaina 19.5.2020 klo 18.00 virtuaalimatkalle tutustumaan viiteen keskisuomalaiseen kylään vaikka kotisohvalta käsin! Kyläläiset esittelevät videoilla mielenkiintoista ja hämmästyttävää toimintaansa ja ovat suorassa lähetyksessä matkaoppaan haastateltavina! Luvassa myös ajankohtaista asiaa kylätoiminnasta.

Retki on suunnattu kaikille kiinnostuneille! Virtuaalivierailulla esittäytyvät seuraavat kylät:

  • Korpilahden pohjoiset kylät, Korpilahti
  • Pihlajavesi, Keuruu
  • Koivisto, Äänekoski
  • Länkipohja, Jämsä
  • Konginkangas, Kömin Kilta, Äänekoski

Matkan teemoja ovat kylämatkailu, kulttuuri ja perinne, elinkeinot kylillä, nuoret ja tulevaisuus sekä kylien kehittäminen!

Ohjeet matkalle osallistumiseen: Matkalle ei tarvitse ilmoittautua. Virtuaalimatkalle voit osallistua maksutta omalta tietokoneelta, tabletilta ja kännykältä. Klikkaa linkki auki 19.5. klo 18 ja pääset mukaan tunnin kestävälle matkalle. Linkki virtuaalimatkalle https://youtu.be/0sfpC5mi-58

Lähetyksen aikana voit esittää halutessasi kylille myös kysymyksiä. Ohjeet kysymyksien esittämiseen annetaan tilaisuuden alussa. Virtuaalimatka tallennetaan ja se on katsottavissa myös jälkikäteen Keski-Suomen maaseudun Youtube-kanavalla.

Virtuaalimatkan järjestää Keski-Suomen kylät ry:n ja JyväsRiihi ry:n Kyläsuunnitelmalla eteenpäin -hanke. Tapahtuman tiedot löytyvät myös verkosta osoitteesta keskisuomenmaaseutu.fi/jyvasriihi

Lisätiedot:
Reena Laukkanen-Abbey, 0400 738 205 ja Jenni Tiainen, 044 988 2154