Onko sinulla Tuottava Idea? -osallistu kilpailuun!

Onko sinulla Tuottava Idea? -osallistu kilpailuun!

Tuottava Idea on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä valtakunnallinen kilpailu, jossa tavoitteena on edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämämme terveessä kasvussa sekä elintasomme positiivisessa kehityksessä. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin Varsinais-Suomessa 1977.

Kilpailuhakemuksen voi jättää kuka tahansa. Hakemusten jättöaika on 1.3. – 30.6.2020. Kilpailuhakemuksen löydät Tuottava Idea -kilpailun kotisivuilta.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen yleistä arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun ja maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.

Karstulasta tässä kilpailussa on menestytty vuonna 1992, kun Tielaitos/Karstulan tiemestaripiiri voitti yhteiskuntasarjan innovaatiollaan ”Ympäristöystävällinen tien kunnossapitojärjestelmä”.