Keski-Suomen Kasvupolulle valittiin 15 yritystä

Keski-Suomen Kasvupolulle valittiin 15 yritystä

Keski-Suomen Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen on valittu mukaan 15 yritystä ympäri Suomen. Kaikenkaikkiaan hakijoita oli 42. Mukaan valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä, jotka järjestetään 12.5. ja 18.8.

Mukaan valitut yritykset ovat: Black Bruin Oy, Jyväskylä, Burnit Solutions Oy, Jyväskylä, eLyly Oy, Saarijärvi, Inweb Oy, Saarijärvi, JHS-Kiinteistöt Oy, Jyväskylä, Knokkon Textiles Company Oy, Lohja, Kokon Puutarha Oy, Äänekoski, Loigoa Oy, Tikkakoski, Shareway Oy, Jyväskylä, Somotec Oy, Kuopio, Streamize Oy, Jyväskylä, Taikuri Ravintolat Oy, Jyväskylä, TicketWay Ltd Oy, Mikkeli, Vehkoon Asunnot Oy, Multia sekä WINLAW GROUP Oy, Jyväskylä

Keski-Suomen Kasvupolun tuomaristo arvioi yrityksiä valintakriteereillä markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Markku Rautiainen, Äänekosken kaupunki, Janne Taavitsainen, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Emilia Koikkalainen, Keurusseudun Yrittäjät ja Koskenpään Huopatehdas Oy sekä Aki Pohjola, Grants Funding Oy.

Lue lisää Keski-Suomen Kasvupolun tiedotteesta.