Karstulan kunta on hyväksynyt ensimmäiset yksinyrittäjätuki­hakemukset

Karstulan kunta on hyväksynyt ensimmäiset yksinyrittäjätuki­hakemukset

Karstulan kunta on hyväksynyt ensimmäiset 2000 euron yksinyrittäjätukihakemukset. Ensimmäisessä erässä hakemuksia oli yhteensä 10, joista kaikki saivat myönteisen päätöksen. Yrittäjät saavat tuen maksuun lähipäivien aikana.

Karstulassa yksinyrittäjät voivat hakea 2000 euron tukea Karstulan kunnalta kehittämisyhtiön kautta. Karstulanseutu Oy huolehtii hakemusten vastaanottamisesta ja tarvittavista liitteistä yhdessä yrittäjien kanssa, sekä arvioi hakemukset ja niiden kriteerien täyttymisen. Tämän jälkeen hakemukset arvioineen menevät kunnan puolelle hyväksyttäväksi. Tukea voi hakea aina 31.8.2020 saakka.

Oletko yksinyrittäjä? Onko liikevaihtosi laskenut koronan vuoksi merkittävästi (30 %) 16.3.2020 jälkeen? Täytä hakemus ja liitä hakemukseen tarvittavat liitteet, niin voit saada yksinyrittäjätukea avuksi haasteellisimpien aikojen yli. Lue lisää.