Korona: Tietoiskuja ja webinaareja yrittäjille

Korona: Tietoiskuja ja webinaareja yrittäjille

Eri järjestöt ja tahot ovat alkaneet julkaista erilaisia webinaareja ja tietoiskuja yrittäjille koronakriisistä selviämiseksi ja erilaisista mahdollisuuksista tiedottamiseksi.

Suomen Yrittäjät ry järjestää kaksi kaikille avointa ja maksutonta tietoiskua. Etäkoulutuksiin voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Koulutuksessa käytetään GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta).


Ke 25.3. klo 17.30 Yrittäjän tärkeimmät sosiaaliturvasta koronaepidemian aikana (HUOM! TÄNÄÄN)

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva, kun yrittäjä sairastuu? Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa? Entäpä tartuntatautipäivärahaa? Mitä muuta tukea oi saada? Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa. Tietoiskussa käsitellään sairauspäivärahaa, tartuntatautipäivärahaa, työttömyysturvaa sekä asumistukea ja toimeentulotukea. Puhujana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät.


Pe 27.3. klo 15.30 Tervehdytä, keskeytä vai lopeta?

Miten jatkan toimintaa, kun kassavirta ehtyy? Miten keskeytän yritystoiminnan koronakriisin ajaksi? Entä miten yritystoiminta lopetetaan hallitusti, jos siihen on tarvetta? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa. Puhujana asiantuntija Karoliina Katila, Suomen Yrittäjät.


Lisäksi Biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavo, järjestää to 26.3. alkaen, aina tiistaisin ja torstaisin klo 14, yrittäjän kahvit etänä, jossa on mahdollista vaihtaa ajatuksia ja etsiä ratkaisuja ajankohtaisiin tilanteisiin koronakriisin keskellä. Tilaisuuden järjestämisessä käytetään ZOOM-alustaa. Tarvitset osallistumiseen verkkoyhteyden ja laitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti), Zoom Client for Meeting -ohjelman tai mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings (Android, IOS). Lataa maksuton sovellus täältä: https://jamk.zoom.us/download. Lisäksi kuulokemikrofonin ja videokuvan jakamiseen web-kameran.

To 26.3. klo 14.00 BioPaavo: yrittäjän iltapäiväkahvit

Keskustelun aiheina mm.
* Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa, Kari Komulainen, Senior Director, Growth Companies, Regional Services, Business Finland, Q&A
* Yrittäjien työttömyysturva, Anna-Marja Tamminen, työllisyyskoordinaattori, Saarijärven kaupunki, Q&A
* Lisäksi kuulemme yrittäjän kokemuksia rahoituksen hakemisesta.