Korona: Business Finland – Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa

Korona: Business Finland – Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa

Koronaviruksen yrityksille aiheuttamaan liiketoiminnan häiriötilanteisiin on tullut Business Finlandin kautta helpotusta pk- ja midcap-yrityksille rahoituspalveluna. Rahoitusta voi hakea joko liiketoiminnan esiselvitykseen tai kehittämiseen häiriötilanteessa.

Rahoituspalvelujen asiakkaita ovat muun muassa matkailu, matkailun oheispalvelut, luovat ja esittävät alat sekä kaikki toimialat, joiden alihankintaketjujen toimivuuteen koronavirustilanne on vaikuttanut tai vaikuttamassa. Rahoitusta voidaan myöntää myös kotimarkkinoilla toimiville yrityksille.

Rahoitusta ei voida myöntää, jos kyseessä on suuri yritys, toiminimi, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys.

Rahoitus on de minimis -rahoitusta. Haku alkaa torstaina 19.3. Lue tarkemmin rahoituksesta ja hakuehdoista Business Finlandin kotisivuilta.