Koronapandemia asettaa haastetta meille kaikille

Koronapandemia asettaa haastetta meille kaikille

Karstulanseutu Oy/Tiedote 16.3.2020

COVID-19 –virus aiheuttaa tällä hetkellä maailmanlaajuista haastetta kaikille ihmisille. Eniten nämä viruksen leviämisen estämiseksi tehtävät toimenpiteet ja haasteet tulevat vaikuttamaan yrityksiin, lyhyellä ja pitkällä ajanjaksolla.

KEHITTÄMISYHTIÖ KARSTULANSEUTU OY YRITTÄJIEN TUKENA KRIISITILANTEESSAKIN

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy on yrittäjien tukena kriisitilanteissakin. Yhtiö haluaa muistuttaa, että tulevat ajat aiheuttavat haasteita ihan kaikille, mutta niistä voidaan selvitä yhdessä ja ajoissa ongelmakohtiin puuttumalla. Jos näyttää siltä, että koronan vaikutus alkaa tuottamaan sellaista huolta ja ongelmia yritystoiminnassa, joista et itse selviä, kannattaa olla ajoissa yhteydessä asiantuntijoihin. On hyvä tiedostaa ja käydä ajatuksen tasolla itsekin hyvissä ajoin läpi, mitä toimenpiteitä on mahdollista kriisitilanteessa tehdä (tarvitaanko yt/lomautukset, henkilöstön ohjeistamista poikkeustilanteessa toimimiselle/työskentelylle, asiakkaille ja toimittajille tiedottaminen, neuvottelut rahoittajien/takaajien/verottajan kanssa, kassan riittävyys jne.)

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy rajoittaa muiden toimijoiden tapaan toimintaansa kokousten, tapahtumien ja palaverien suhteen, ja suorittaa toiminnoissaan vain välttämättömimmät fyysiset kontaktit. Suositeltavaa onkin jatkossa ottaa pääasiassa yhteyttä henkilökuntaamme puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakkaita palvellaan edelleen tilanteessa kuin tilanteessa, noudattaen kuitenkin valtakunnallista ohjeistusta ja suosituksia. Pyydämme teitä huomioimaan myös Karstulan kunnan julkaisemat tiedotteet, koskien koronanvastaisia toimia sekä seuraamaan aktiivisesti valtakunnallisia tiedotteita ja lähetyksiä pandemiaan ja sen etenemiseen liittyen.

Toimipisteemme (Aloha-Tietotalo Oy) ovet ovat suljettuna 17.3.-13.4.2020 välisenä aikana. Palvelemme sähköisin välinein (puhelin, sähköposti, etäyhteys Teams/Skype/Whatsapp).

Epäselvissä tilanteissa tai haasteiden kohdatessa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lue yhtiön Koronatiedote 16.3.2020 kokonaisuudessaan.