Älykäs maaseutu – mitä toimia tarvitaan Keski-Suomessa?

Älykäs maaseutu – mitä toimia tarvitaan Keski-Suomessa?

Millainen on uuden vuosikymmenen maaseutu? Tule kertomaan näkemyksesi siitä, mitä toimia tarvitaan Keski-Suomen maaseudun tulevaisuuden tekemiseksi.

Älykkyys on tulevaisuuden elinehto, kannustin ja tahtotila, toimintatapa ja -kulttuuri. Se on käytännössä sitä, mitä ja miten teemme asioita fiksusti, jotta maaseutualueemme pysyvät elinvoimaisina. Älykkyys on paitsi teknologiaa ja taloutta, myös sosiaalista älykkyyttä. Maaseudun kehittämisen kokonaisvaltaisena tavoitteena 2020-luvulla on elävä keskisuomalainen maaseutu. Fiksujen tekojen avulla luomme hyvää tulevaisuutta koko maakuntaan.

Osallistu ja ole mukana vaikuttamassa. Älykkäät maaseudut -tilaisuus järjestetään 26.3. klo 9.30-15.30 Ravintola Priimuksessa, Jyväskylässä. Tilaisuuden kohderyhmänä ovat kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet tahot: kehittäjä-, koulutus-, neuvonta- ja edunvalvontaorganisaatiot, ympäristöjärjestöt, päättäjät, yhdistykset, yrittäjät, hanketoimijat, asukkaat ym.

Ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä tämän linkin kautta. Tilaisuuteen mahtuu 80 henkilöä.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Veli Koski, maaseutuasiantuntija
veli.koski@ely-keskus.fi, puh. 0295 024 563
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus / Maaseutuyksikkö