Valtakunnallinen Keksintöjen Kasvupolku

Valtakunnallinen Keksintöjen Kasvupolku

Suomen ensimmäinen valtakunnallinen Keksintöjen Kasvupolku etsii mukaan innovatiivisia ja kasvuhaluisia yrityksiä.

Keksintöjen Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa, joka tarjoa yrityksille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen. Mukaan kasvupolulle etsitään kasvuhaluisia yrityksiä, joilla on innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja.

Keksintöjen Kasvupolulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit, ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa. Hakijoiden joukosta tuomaristo valitsee mukaan kasvupolulle 15 kiinnostavinta yritystä. Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa, jotka auttavat valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on nyt auki ja mukaan voi hakea 1.4.2020 saakka.

Keksintöjen Kasvupolku on Kehittämisyhtiö Witas Oy:n, Viitasaaren kaupungin, Pisla Oy:n sekä Kasvu Openin yhdessä lanseeraama uusi konsepti.

Lue lisää Keksintöjen Kasvupolusta.