Tervetuloa PÄMÄ-infoon: ”Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana” torstaina 5.3.2020 klo 18-20. Tilaisuus järjestetään Pihtiputaan kunnantalon valtuustosalissa (Keskustie 9, 44800 Pihtipudas), klo 17.30 aloitetaan kahvitarjoilulla ja klo 18-20 asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta. Infon voi katsoa myös etäyhteyden kautta, saat linkin ilmoittautumalla. Lämpimästi tervetuloa!
Ohjelma:
- Aitoa cheddaria Keski-Suomesta oman tilan aamulypsynmaidosta – Markku Liias, Jukolan Juusto, Leivonmäki
- Mehiläistarhaus – muutakin kuin hunajaa – yrittäjät Tiina ja Jorma Sahinaho, Sahinahon hunaja, Saarijärvi
- Pienimuotoinen myynti- ja jalostustoiminta ilman suurta byrokratiaa – Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, elintarvike- ja yritysasiantuntija
- Video: Valkosipulia Sappion luomutilalta – Frans Jaatinen ja Alexandra Lindqvist, Sappion luomutila, Juva
Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteyden avulla. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 3.3.2020 sähköpostilla miisa.tavaststjerna@witas.fi, puh. 040 159 1449 tai hanna.kaihlajarvi@jamk.fi, 040 563 5431.
Tilaisuuden järjestää Jamk Biotalousinstituutin ja Witas Oy:n toteuttama PÄMÄ (Päämäärätietoisesti uutta liiketoimintaa Pohjoiseen Keski-Suomeen) -hanke, joka saa rahoitusta Keski-Suomen Ely-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Liitteenä kevään 2020 PÄMÄn infotilaisuudet. Lue lisää tilaisuuksista ja käy katsomassa videotallenteet aiemmista infoista täältä:
https://www.aitomaaseutu.fi/pama
Seuraa somessa:
FB & Instagram @pamahanke