PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana

PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana

Tervetuloa PÄMÄ-infoon: ”Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana” torstaina 5.3.2020 klo 18-20. Tilaisuus järjestetään Pihtiputaan kunnantalon valtuustosalissa (Keskustie 9, 44800 Pihtipudas), klo 17.30 aloitetaan kahvitarjoilulla ja klo 18-20 asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta. Infon voi katsoa myös etäyhteyden kautta, saat linkin ilmoittautumalla. Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma:

  • Aitoa cheddaria Keski-Suomesta oman tilan aamulypsynmaidosta  –  Markku Liias, Jukolan Juusto, Leivonmäki
  • Mehiläistarhaus – muutakin kuin hunajaa  – yrittäjät Tiina ja Jorma Sahinaho, Sahinahon hunaja, Saarijärvi
  • Pienimuotoinen myynti- ja jalostustoiminta ilman suurta byrokratiaa – Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, elintarvike- ja yritysasiantuntija
  • Video: Valkosipulia Sappion luomutilalta – Frans Jaatinen ja Alexandra Lindqvist, Sappion luomutila, Juva

Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteyden avulla. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 3.3.2020 sähköpostilla miisa.tavaststjerna@witas.fi, puh. 040 159 1449 tai hanna.kaihlajarvi@jamk.fi, 040 563 5431.

Tilaisuuden järjestää Jamk Biotalousinstituutin ja Witas Oy:n toteuttama PÄMÄ (Päämäärätietoisesti uutta liiketoimintaa Pohjoiseen Keski-Suomeen) -hanke, joka saa rahoitusta Keski-Suomen Ely-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Liitteenä kevään 2020 PÄMÄn infotilaisuudet. Lue lisää tilaisuuksista ja käy katsomassa videotallenteet aiemmista infoista täältä:

https://www.aitomaaseutu.fi/pama

Seuraa somessa:
FB & Instagram @pamahanke