Aurinkoiset asiakaspalvelijat haussa 18.2. saakka

Aurinkoiset asiakaspalvelijat haussa 18.2. saakka

Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari haluaa antaa tunnustuksen alueemme aurinkoisimmille asiakaspalvelijoille. Kenet haluaisit ilmiantaa Karstulan, Saarijärven, Pylkönmäen, Kivijärven, Kyyjärven, Kannonkosken ja Viitasaaren seudulta? Yhteistyössä paikallislehdet Viispiikkinen, Sampo-lehti ja Viitasaaren seutu, Kehittämisyhtiöt Karstulanseutu Oy ja Witas Oy sekä Saarijärven kaupunki. Voit ilmiantaa aurinkoisen asiakaspalvelijan tästä linkistä aina 18.2.2020 saakka.

Pohjoisen Keski-Suomen alueella toimiva Luoteisen Keski-Suomen nuorkauppakamari on myöntänyt vuosittaisen Aurinkoisen asiakaspalvelija -tunnustuksen pohjoisen Keski-Suomen alueella vuodesta 1992 lähtien. Tunnustus on henkilökohtainen eikä se ole toimialasta riippuvainen, vaan henkilön palveluasenne ratkaisee. Henkilö, jolle tunnustus myönnetään, on osoittanut jo pidemmän ajan sisäistäneensä asiakaspalvelijan roolinsa erinomaisesti ja hänet tunnetaan siitä useilla eri tahoilla.

Tunnustuksien määrä vaihtelee vuosittain. Jokainen tunnustuksen saaja on omalla sarallaan tehnyt merkittävää työtä asiakaspalvelun osalta sekä toiminut aktiivisesti ja ennen kaikkea ollut positiivisesti myötävaikuttamassa oman paikkakuntansa toimintaan. Aurinkoisiksi asiakaspalvelijoiksi on vuosien varrella valittu mm. Alpo Noponen, Kalliorannan leirintäalue (Kyyjärvi), Marja-Leena ja Juhani Lehtonen, Matkailutila Lehtomäki (Karstula), Oskari Vesterinen, K-Market Paavontori (Saarijärvi), Jyrki Hokkanen, Karstulan Liikenne (Karstula), Sylvi Pennanen, Karstulan toimintakeskus (Karstula), Hilkka Tolppila S-Market (Saarijärvi), Tero Pekkanen, K-Market Mansikka (Karstula), veljekset Huseyin Neslihan Bakir ja Erdal Bakir, Kebab-Pizzeria Firat (Karstula), Itellan työntekijänä palvellut Risto Manninen (Saarijärvi), yrittäjä Vesa Patamaa, Patamaa Vesa Ky:stä sekä Signe Pekkanen Karstulan Evankeliselta Opistolta.  Lisää palkittuja löydät Luoteisen Keski-Suomen nuorkauppakamarin Aurinkoinen asiakaspalvelija- Facebook-sivuilta.