Työpaja ekologisesti kestävästä liiketoiminnasta

Työpaja ekologisesti kestävästä liiketoiminnasta

Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kohti planetaarista hyvinvointia -hanke järjestää ekologisen liiketoiminnan työpajan keskiviikkona 19.2.2020 klo 12-16 Jyväskylässä.

Työpajassa 1. luodaan visio oman yrityksen kestävästä tulevaisuudesta ja suunnitelma siihen pääsemiseksi, 2. tarjotaan ekologisen kestävyyden edistämiseen konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja ja 3. verkostoidutaan toisten yrittäjien kanssa.

Osallistujat saavat työpajasta muistoksi diplomin sekä tietenkin hyödyllisiä vinkkejä ja kontakteja. Työpaja on suunnattu erityisesti keskisuomalaisille yrittäjille, yritysten edustajille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Ohjelma on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan 11.2. mennessä täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake.

Lisätietoja hankkeesta ja tilaisuudesta antaa

Essi Säynätmäki, projektipäällikkö
050 305 3843, essi.saynatmaki@jamk.fi