Muotoilusta kilpailuetua yrityksille – luentosarja muotoilujohtajuu­desta

Muotoilusta kilpailuetua yrityksille – luentosarja muotoilujohtajuu­desta

Muotoilusta kilpailuetua yrityksille – Design Union aloittaa toiminnan Jyväskylässä. Design Union aloittaa kuusiosaisen muotoilujohtajuutta käsittelevän seminaarisarjan Jyväskylässä tammikuun lopussa. Luennoilla on mahdollisuus kuulla eri alansa huippujen muotoilujohtajien inspiroivia puheenvuoroja. Luentosarjan aloittaa KONE Oyj:n konsepti- ja muotoilujohtaja Timo Tiainen.

Inspiraatiota, tukea ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen
Design Union Jyväskylä järjestää asiantuntijaluentoja muotoilusta kerran kuussa, tammikuusta kesäkuuhun 2020. Luennoilla on mahdollisuus kuulla eri alansa huippujen muotoilujohtajien inspiroivia puheenvuoroja niin tuote-, tila- ja teollisesta muotoilusta kuin palvelu- ja bisnesmuotoilusta sekä brändin rakentamisesta. Seminaarien osallistumismaksu on 50 € / henkilö / seminaari (ALV 0 %) ja ilmoittautua voi osoitteeseen: marika.linna@designunion.fi.
Kasvuhaluisille yrityksille Design Union Jyväskylä tarjoaa myös digitaalisia suunnittelutyökaluja liiketoiminnan muotoilulähtöiseen kehittämiseen sekä tukea oman kehitysprojektin suunnitteluun. Palvelut on tarkoitettu kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta. Kyseessä on edullinen ja matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua muotoilun hyötyihin yrityskentällä ja päästä askeleen edelle kilpailijoita.

Arvonlisää muotoilusta -hankkeella tuetaan kasvumahdollisuuksia
Palvelut ovat osa Arvonlisää muotoilusta -hanketta, jossa luodaan maaperää muotoilun tehokkaammalle käytölle Keski-Suomen pk-yrityksissä ja tuetaan yritysten kasvumahdollisuuksia. Design Union Jyväskylä toteuttaa hankkeen yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.