Karstulanseutu 30 vuotta

Karstulanseutu 30 vuotta

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy on toiminut Karstulan kunnan elinkeinopolitiikan toteuttajana ja kunnan elinkeinoympäristön kehittäjänä jo 30 vuotta.

Vuonna 2020 yhtiö juhlistaa pitkää taivaltaan mm. järjestämällä vuoden aikana kaikille avoimia informatiivisia tapahtumia ja tilaisuuksia, olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan tapahtumiin.

Juhlavuoden kunniaksi yhtiö uudisti myös kotisivunsa. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Planeetta Internet Oy. Otamme mielellämme vastaan palautetta uusien kotisivujen toiminnasta ja toiminnallisuuksista, niin ruusuista kuin risuistakin, jotta saamme kehitettyä sivustomme mahdollisimman hyvin käyttäjiä tukevaksi. Palautetta voit antaa esimerkiksi ”Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan juhlistamaan kanssamme yhtiön 30-vuotista taivalta sekä kehittämään Karstulaa ja Karstulan yrittäjyyttä edelleen kohti parempia ja kestävämpiä aikoja.