Karstulan seutu Uutiskirje 12/2013
 

Pk-yrityksen talousjohtaminen ja talouden analysointi -koulutus

Keski-Suomen ELY-Keskus järjestää yhteistyössä pohjoisen Keski-Suomen kehittämisyhtiöiden kanssa Pk-yrityksen talousjohtaminen ja talouden analysointi -koulutuksen Piispalassa, Lintuselkä-auditoriossa maanantaina 25.11. klo 10-17.

Päivän ohjelmaan kuuluu mm. miten tuloslaskelma ja tase rakentuvat, mitä yrityksen tuloslaskelmasta ja taseesta tulisi säännöllisesti tarkistaa sekä katelaskenta ja sen sovellukset (mm. hinnoittelu ja hintajoustot). Koulutuksessa käydään läpi myös tunnuslukuja, kassavirtalaskelmia sekä hallitustyöskentelyä.

luelisaa

--

ELY-keskus tiedottaa: Loppuvuoden koulutustarjontaa ja tulevia tilaisuuksia

Tänä syksynä on vielä koulutustarjontaa alueen pk-yrityksille ja sekä useampia mielenkiintoisia tilaisuuksia niin yrityksille kuin yrityskehittäjillekin. Tietoa koulutuksista ja tilaisuuksista www.ely-keskus.fi/keski-suomi > ajankohtaista > tapahtumat ja koulutukset. 

Tulossa mm. tiistaina 5.11. Laajavuoressa Barentsin alue -Työtä, rahaa, uutta yritystoimintaa? Keski-Suomi ja Barentsin alueen elinkeinomahdollisuudet.

luelisaa
--

Poke tiedottaa: Ympäristöasiat osana vastuullista liiketoimintaa sekä Tunne yrityksesi talous -koulutukset

Ympäristöasiat osaksi vastuullista liiketoimintaa -seminaari 6.11.2013 klo 13-17, POKE, Tarvaala.

Tule hankkimaan ajatuksia ympäristöasioista osana vastuullista liiketoimintaa. Seminaarin aiheina ympäristölainsaäädännön ajankohtaiset asiat, ympäristöasiat yrityksen imagon rakentajana, resurssiviisaus ja jätehuolto nyt ja tulevaisuudessa. Koulutus järjestetään osana POKE Aikuiskoulutuksen ja Jyväskylän Aikuisopiston hallinnoimaa Ympäristöagentti-hanketta. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tunne yrityksesi talous -koulutus 21.1.2014-25.9.2014

Hanki kokonaiskuva yrityksen taloudesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Opi tulkitsemaan tuloslaskelmaa ja tasetta sekä hyödyntämään sen antamaa informaatiota. Lisää valmiuksiasi ymmärtää päätösten taloudellisia vaikutuksia yrityksen toiminnalle. Valmennusohjelma antaa käytännönläheisiä malleja ja työkaluja pk-yrityksen talouden suunnitteluun, seurantaa ja hallitsemiseen.

luelisaa

 

 

--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012