Karstulan seutu Uutiskirje 10/2013
 

Keski-Suomen Maaseutugaalaa 2013 juhlitaan Karstulassa 1.11.2013

Keski-Suomen IV Maaseutugaalassa on tarjolla gaalan säihkettä, maaseudun kehittäjien ja vaikuttajien palkitsemisia, korkeatasoista lähiruokaa pöytiin tarjoiltuna seä loppuillasta tanssit Mikael Konttisen ja Nelinpelin tahdittamana. Maaseudun kehittäjät ja yhteistyökumppanimme esittäytyvät klo 17.30 alkaen.

Juhla pidetään viime vuonna Maaseutugaalassa palkitun karstulalaisen Wanhat Wehkeet Oy :n juhlatiloissa (Erämäentie 368). Luvassa on maaseutuhenkistä säihkettä ja luonnollista ja luonnonmukaista rekvisiittaa ja tunnelmaa. Juhlatilojen somistamisesta vastaa Karstulan lukiolaiset.

Juhlaan mahtuu 250 vierasta. Löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet osoitteesta www.ksmaaseutugaala.fi

Juhla on avoin kaikille maaseudun ystäville! Tervetuloa!

--

EU:n rakennerahastovarojen käytön tuloksia

EU:n rakennerahastovaroja on käytetty Keski-Suomessa mitä moninaisimpiin toimenpiteisiin. Lue Maakunnan yhteistyöryhmän tuoreesta Keski-Suomi ON! -julkaisusta, millaisiin.

Lehdessä muun muassa Älykodin älykkäät ratkaisut, metsäteollisuuden uudet tuotantoteknologiat, työtä viennin ja yritysten eteen, bioenergian mahdollisuudet, Amazing Lande, kylätalo ja metsästäjien taukotupa, Nano Sciece Centerin uudet sovelluskohteet...

Lue e-lehti .
--

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus järjestetään 11.-29.11.2013 välisenä aikana Keuruulla, Hotelli Keurusselän tiloissa. Koulutus kestää 120 tuntia (kolme viikkoa). Teoriaopetusta annetaan maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00. Koulutukseen otetaan maksimissaan 36 opiskelijaa.

luelisaa

--

Pk-yrityksen talousjohtaminen ja talouden analysointi -koulutus

Keski-Suomen ELY-Keskus järjestää yhteistyössä pohjoisen Keski-Suomen kehittämisyhtiöiden kanssa Pk-yrityksen talousjohtaminen ja talouden analysointi -koulutuksen Piispalassa, Lintuselkä-auditoriossa maanantaina 25.11. klo 10-17.

Päivän ohjelmaan kuuluu mm. miten tuloslaskelma ja tase rakentuvat, mitä yrityksen tuloslaskelmasta ja taseesta tulisi säännöllisesti tarkistaa sekä katelaskenta ja sen sovellukset (mm. hinnoittelu ja hintajoustot). Koulutuksessa käydään läpi myös tunnuslukuja, kassavirtalaskelmia sekä hallitustyöskentelyä.

luelisaa

--

Palvelurengas kutsutaan yhteiseen palaveriin

Karstulan kaupan- ja palvelualan yritykset kutsutaan yhteiseen palaveriin tiistaina 22.10. klo 17.30 kunnantalo Himmeliin. Palaveriin saavat osallistua kaikki alan yritykset miettimään yhteisiä tapahtumia ja markkinointitoimenpiteitä. Keskustelulistalla on mm. joulupassikampanja, joulukadun avajaiset sekä Mörkömaa -hanke. Paikan päälle saapuu päämörkö Niina Puistovirta kertomaan hankkeesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista yritysten liiketoimintaan.

Ilmoittautumiset kahvitarjoilua varten ennakkoon Jenni Päiviselle, jenni.paivinen(at)karstulanseutu.fi, 050-381 5917.

Tervetuloa!

--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012