Karstulan seutu Uutiskirje 9/2013
 

Syksyn kuulumisia

Karstulanseutu Oy järjestää sykyllä Oman yrityksen perustamisen -teemapäivän lokakuun alkupuolella. Koulutuspäivään toivotetaan tervetulleeksi kaikki yrittämisestä ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneet. Teemapäivässä kuulemme eri asiantuntijaorganisaatioiden kuulumisia ja terveisiä yrityksen perustamisen näkökulmasta sekä kuulemme erilaisia yriitäjä casejä. Ilmoittaudu pikimmmiten mukaan, ilmoittautuminen päättyy 30.9.

Syksy ja ilmojen viileneminen tarkoittaa myös sitä, että joulu lähestyy. Palvelualan yrittäjien osalta tämä tarkoittaa sitä, että on aika alkaa miettimään joulupassikampanjaa. Palvelualan yrittäjät kutsutaan koolle miettimään tulevia yhteisiä tempauksia. Myös Mörkömaa-hanke haluaa esittäytyä yrittäjille.

Keski-Suomen Yrittäjät ovat yhteistyössä perustaneet oman yrityspörssin, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa yrityksensä myyntiin tai myös ilmoittautua ostajaksi.

--

Oman yrityksen perustamisen teemapäivä 9.10.2013

 

Karstulanseutu Oy järjestää yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa Oman yrityksen perustamisen teemapäivän. Koko päivän kestävä tietoisku on tarkoitettu kaikille yrityksen perustamisesta ja yrittämisestä kiinnostuneille.Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2013.
Ilmoittaudu Janne Taavitsaiselle, 044-459 6585 tai janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi

Keski-Suomen ELY-keskus tarjoaa tilaisuuden osallistujille kahvit. Lounas on omakustanteinen. Koulutuksesta vastaa Suomen Yrittäjäopisto.

luelisaa

puhekupla
--

Palvelualan yrittäjille joulupassikampanjaa ja yhteistyötä Mörkömaa-hankkeen kanssa

Palvelualan yrittäjät kutsutaan jälleen koolle miettimään yhdessa tulevaa Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanjaa. Kaikki palvelualan yrittäjät toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi miettimään yhdessä yhteisiä markkinointitempauksia. Palaverin ajankohdasta laitetaan tarkempaa tietoa yrittäjille myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa on hyvä itse kunkin miettiä ideoita ja ajatuksia yhteistoiminnan parantamiseksi.

Yhteisessä palaverissa tulemme kuulemaan myös Mörkömaa -hankkeen esittelyn ja pääsemme yhdessä miettimään mahdollisia tulevia yhteistyökuvioita ja -menetelmiä, joita hanke yrittäjille mahdollistaa. Tarkoituksena on saada Mörkömaan hyödyt myös yritysten liiketoiminnan kehittämisen avuksi.

Lisätietoja palvelualan yrittäjien yhteistyöstä saat Jenni Päiviseltä, p. 050-381 5917,  jenni.paivinen(at)karstulanseutu.fi

--

Keski-Suomen oma Yrityspörssi

Keski-Suomen Yrityspörssi on palvelu yrityksen myyjille ja ostajille. Yrityspörssin käyttäminen on helppoa. Kaikki Keski-Suomen Yrityspörssiin jätetyt ilmoitukset saavat myös valtakunnallisen näkyvyyden.  Osoitteesta www.yritysporssi.fi/keskisuomi löytyvät vaiheittaiset ohjeet ilmoituksen jättämiseen.

Puolen vuoden myynti-ilmoitus maksaa 120 euroa, pakettiin kuuluu valtakunnallisen nettinäkyvyyden lisäksi rivi-ilmoitus kaksi kertaa Keski-Suomen Yrittäjäsanomiin. Ostoilmoituksen jättäminen on ilmaista. Potentiaalinen ostaja voi ottaa yhteyden suoraan myyjään tai apuna voi käyttää omistajanvaihdosasiantuntijoita, joiden yhteystiedot löytyvät sivuilta. Yrittäjäjärjestön jäsenillä on mahdollisuus hyödyntää yksityisten yrityskauppojen asiantuntijoiden maksutonta puhelinneuvontaa. Palvelua tuottaa ja ylläpitää Keski-Suomen Yrittäjät ry kumppaneineen.

 

KS_yrityspörssi_logo

 

--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012