Karstulan seutu Uutiskirje 6/2013
 

Infotilaisuus: Valloita Venäjä! 29.5. klo 18-20

Tule kuulemaan Venäjän markkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi ja mitä menestyminen Venäjällä vaatii. Tilaisuudessa kuullaan yrityspuheenvuorona karstusen Huliswood Oy:n Olli Möttösen kertomana Venäjän kaupoista ja Venäjällä toimimisesta pk-yrityksen silmin.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskus, Vipuvoimaa EU:lta 2007-2013 -rakennerahasto, EU:n sosiaalirahasto sekä kehittämisyhtiöt SSYP Kehitys Oy ja Karstulanseutu Oy.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 24.5. mennessä Janne Taavitsaiselle 044-459 6585, janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi 

Katso tarkempi ohjelma

--

Mörkömaa - Tarina on alussa, tule käsikirjoittamaan oma lukusi!

Mörkömaassa on mahdollisuus. Hyvä yrittäjä, nyt kannattaa nähdä möröt mahdollisuutena, ei "mörköinä"! Kirkkovuorella käy vuosittain tuhansia matkailijoita, ja tänä kesänä markkinoinnin lisäännyttyä varmasti enemmän. Millaista palvelua tai tuotetta sinä voit kehittää mörköteeman alle? Miten kanavoit tämän potentiaalin kassakoneen kilinäksi? Voitko tarjota Mörkömaahan palveluita, kuten ohjattuja retkiä, ohjelmapalvelua, ruokailua, kursseja? Haluatko nimetä jonkun tuotteesi Mörkömaan mukaan? Vai kehitteletkö kokonaisen uuden Mörkö-linnunpöntön, astiaston, koirankopin, uistimen, pehmolelun, pizzan, leivonnaisen tai palvelun...? Mahdollisuuksia on lähes loputtomasti, emmekä rajaa ketään kiinnostunutta pois, mikäli ideasi sopii Mörkömaan henkeen.

Päämörkö odottaa sormi vihreällä luurilla yhteydenottojanne ja tulee myös mielellään tapaamaan yrittäjiä paikan päälle ja juttelemaan lisää.

Lue lisää...

 

--

Tiedoksi

--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012