Karstulan seutu Uutiskirje 4/2013
 

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy tiedottaa tulevista tapahtumista ja koulutuksista

Tervehdys uusille valtuutetuille!

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy tiedottaa tulevista tapahtumista, seminaareista ja koulutuksista yrittäjille pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä, uutiskirjeen muodossa. Olemme välittäneet samat uutiskirjeet myös Karstulan ja Kyyjärven kuntien valtuutetuille, jotta pystyisitte seuraamaan, millaisia asioita yrityskentällä milloinkin on meneillään. Uutisia löydätte myös Karstulanseudun kotisivuilta

Jos teillä tulee kysyttävää toimintaamme liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä. Yhteystietomme löytyvät täältä .

KEHITTÄMISYHTIÖ KARSTULANSEUTU OY

 

Ajankohtaista:

  • Historian ensimmäiset moottorikelkkailun enduron EM-kisat pidetään tulevana viikonloppuna Karstulassa 8.-9.3.2013. Ilmoittautuneita kuskeja on noin 100, mukana kuskeja mm. Virosta ja Ruotsista.
  • Metsänomistajien Talvimetsäpäivä la 9.3. Jyväskylän Agorassa
    Maksuttomassa tilaisuudessa infoa mm. sukupolvenvaihdoksesta, metsäomaisuuden hoitoon liittyvistä asioista sekä neuvoa henkilökohtaisissa metsäasioissa. Myös maksuton kuljetus Karstulasta, johon ilmoittauduttava jo tänään 4.3.
  • Jyväskylän Yliopiston Monitieteinen työelämäprojekti
    Lähde asiakkaaksi Jyväskylän yliopiston Monitieteiseen työelämäprojektiin! Saat käyttöösi monitieteisen opiskelijatiimin, joka paneutuu organisaatiosi kehittämishaasteeseen perinteiset oppiainerajat ylittäen. Saatat yllättyä, innostua ja saada hyödynnettäväksesi täysin uudenlaisia oivalluksia.
  • Haettavana avustukset yritysten ja yhteisöjen kesätyöllistämiseen
    Karstulan kunta on avannut haun karstusille yrityksille ja yhteisöille keätyöllistämistukeen. Kunta avustaa 16-25 -vuotiaiden kesätyöllistämistä yhteensä 70 nuoren osalta. Tuen määrä on 370 ?/kesätyöntekijä. Tukea on haettava 17.5.2013 klo 15 mennessä.
--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012