Karstulan seutu Uutiskirje 3/2013
 

Tulossa olevat koulutukset ja seminaarit

KOULUTUKSIA

 1.  Esimies- ja johtamiskoulutusta, Pohjoisen Keski-Suomen Oppimiskeskus
  Oletko toimialasi vahva ammattilainen ja haluat lisätä osaamistasi esimiehenä esimerkiksi työnjohtotehtävissä tuotannossa, tuotannon kehityksessä, asiakaspalvelussa, tuotekehityksessä, projektin johtamisessa, laadun hallinnassa, henkilöstöhallinnassa tai ammatinharjoittajana toimimisessa? Koulutus valmistaa tekniikan erikoisammattitutkintoon ja se soveltuu muillekin, kuin tekniikan alan toimijoille.
 2. Tarinallistamalla parempia palveluita -koulutus, Näkökulmaverstas yrittäjille ja Finnbeing-hankkeet
  Koulutus on suunnattu käsityö-, matkailu- ja kulttuurimatkailun sekä tapahtumatuottamisen parissa toimiville yrittäjille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet keskisuomalaiset yrittäjät. 
 3. Myynti- ja markkinointikoulutus, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
  Koulutuksen tavoitteena on antaa yritystoimintaa suunnittelevalle, alkaville ja toimiville pk-yrittäjille käytännönläheistä perustietoa myynnin ja markkinoinnin roolista ja keinoista yrityksen toiminnan tehostamisessa sekä valmiuksia hyödyntää tietoa omassa yritystoiminnassaan. 


SEMINAAREJA

 1. MOKA-seminaari, Karstulan Yrittäjät
  Ystävänpäivän kunniaksi 14.2.2013 Karstulan Suojan talolla järjestetään MOKA-seminaari, jossa luennoitsijana Mikko Kivinen. Seminaarin hinta 35 ?, johon sisältyy runsas buffet. Lippuja jäljellä rajoitetusti. Lunasta pian omasi!
 2. Nurmesta biokaasua, ravinteet viljelykiertoon -seminaari, ENKAT-hanke ja Kasvi-idea Keski-Suomessa -hanke
  Keski-Suomessa ENKAT-hankkeessa on kehitetty liiketoimintakonseptia perinteisen nurmirehun jalostamiseksi biokaasuksi. Tavoitteena on saada maaseudut tuottamaan kotimaista liikennebiokaasua, sähköä ja lämpöä. Tervetuloa kuuntelemaan asiaa biokaasusta ja luomusta! Seminaari on samalla ENKAT-hankkeen tulosseminaari. Seminaari on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumista. 
--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012