Karstulan seutu Uutiskirje 10/2012
 

Yritysmarkkinat tarjoavat tietoa yritysmyyntiä tai -ostoa suunnittelevalle

Keski-Suomen kehittämisyhtiöt järjestävät yhteistyössä infopäivän yrityskaupoista. Saat ajankohtaista tietoa ja opastusta yrityskaupan eri vaiheisiin. Tule paikalle kuuntelemaan tarinoita yrityskaupoista ja oppimaan muiden yrittäjien myynti- ja ostotoimista. Tilaisuudessa on paikalla Keski-Suomen kehittämisyhtiöt, yksityisiä yrityskaupan asiantuntijoita ja yritysvälittäjiä. Yritysmarkkinoilla löydät sopivan yritysvälittäjän tai asiantuntijan yrityskaupan toteutukseen.

Katso tarkempi ohjelma

--

Yritysluetteloa ja yhdistysluetteloa päivitetään

Karstulanseutu Oy päivittää sivuillaan olevat yritys- ja yhdistysluettelot. Yritykset ja yhdistykset voivat jättää maksutta yhteystietonsa julkaistavaksi sivustolla. Niille yrityksille, joiden yhteystiedot ovat jo olemassa luettelossa, kehittämisyhtiö lähettää torstaina 25.10. erillisen päivitysviestin sähköpostilla. Jos yrityksen yhteystiedot eivät vielä ole luettelossa, ne voit ilmoittaa tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä:

Jenni Päivinen, jenni.paivinen@karstulanseutu.fi, 050-381 5917

Yhdistykset voivat ilmoittaa muuttuneet tietonsä tästä .

Tarkista tietojesi oikeellisuus
- yritysluettelo
- yhdistysrekisteri

--

Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanjan suunnittelu alkaa

Karstulanseutu Oy aloittaa yhteistyössä palvelualan yrittäjien kanssa Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanjan suunnittelun. Kampanja on perinteinen, yhteinen markkinointikampanja, jota on järjestetty vuodesta 2002 lähtien. Yritysten maksuosuus kampanjaan liittymisestä on 50 ?/yritys. Kehittämisyhtiö huolehtii kampanjamateriaalin, kuten passien ja lahjakorttien painattamisesta.

Jos olet kiinnostunut ilmoittamaan yrityksesi mukaan kampanjaan, ota yhteyttä ja tiedustele kampanjasta lisää

Jenni Päivinen
050-3815917
jenni.paivinen@karstulanseutu.fi

Kampanjan suunnittelupalaveri pidetään ma 29.10. klo 17.30 kunnantalo Himmelin kokoushuoneessa 156. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan kampanjaa!

--

Yrityksille suunnattu tiedotuskoulutus tänään klo 18-20

Oletko miettinyt kuinka saisit tapahtumasi kuuluuviin ja näkyviin? Miten saisit oman yrityksesi perustiedot näkyville eri tahoille? Karstulan kunta, Viispiikkinen ja Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy järjestävät tiedotuskoulutuksen paikallisille järjestöille ja yrityksille. Tilaisuuden aikana käydään läpi erilaisia mahdollisuuksia ilmoitteluun ja viestintään. Tule kuulemaan kuinka oman paikkakuntasi toimijat voivat edesauttaa tiedon välittämisessä. Paikan päällä tilaisuudessa Viispiikkisen päätoimittaja Ilkka Salonen, Karstulan kunnan kulttuurisihteeri Seppojuhani Ruotsalainen sekä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n toimitusjohtaja Ari Piesala / viestinnästä vastaava yrityskehittäjä Jenni Päivinen.

Tilaisuus pidetään kunnantalo Himmelin valtuustosalissa
- järjestöille ja yhteisöille ti 23.10. klo 18-20
- yrityksille ke 24.10. klo 18-20

Katso tarkempi ohjelma .

--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012