Kehittämisyhtiö Karstulanseutu » Yrittäjänkarstula-kampanja
               

Tule mukaan esittelemään karstusta yrittäjyyttä!

#yrittäjänkarstula-kampanjaan pääsevät mukaan kaikki karstulalaiset yrittäjät kertomalla omin sanoin Karstulassa yrittämisen positiivisista puolista. Kampanjan ajatuksena on tuoda esille karstusta yrittäjyyttä ja sen toimintaympäristöä ja herättää sitä kautta uutta kiinnostusta aluettamme ja sen toimijoita kohtaan.

Kampanjan käynnistäjänä toimii Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja se haastaa mukaan kaikki paikkakunnan yritykset.

Kampanjan ohella Karstulanseutu haluaa nostaa esille Karstulassa toimivia yrityksiä, toimialoja, tuotteita ja palveluja. Yrittäjä pääsee mukaan esittelemään yritystään ja sen toimintaa vastaamalla alla olevan linkin kysymyksiin, joista kerätään lyhyitä yritysesittelyjä ja joita yhtiö jakaa jatkossa Facebook- ja kotisivuillaan. Yritysesittelyitä otetaan vastaan aina vuoden 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen yhtiö käynnistää sekä #yrittäjänkarstula-kampanjan että yritysesittelyjen julkaisemisen. Tähän näkyvyyteen osallistuminen ei maksa yrityksiltä mitään.

Saman linkin yhteydessä Karstulanseutu Oy pyytää yrittäjiltä myös ideoita ja ajatuksia yrityselämän ja sen toimintaympäristön kehittämisen suhteen. On tärkeää kuulla yrittäjien tarpeista ja ajatuksista, jotta yhtiö voi suunnitella toimenpiteensä niitä vastaavaksi.

Päivittämällä tämän kyselyn loppuun vastaajayrityksen yhteystiedot, päivittyvät ne samalla yhtiön kotisivuilla olevaan yritysluetteloon .

Karstulalaiset yrittäjät, tulkaa siis rohkeasti mukaan luomaan kanssamme positiivista yrittäjäkuvaa Karstulasta ja huolehtimaan yhteistyössä siitä, että elinvoimapyörä pyörii jatkossakin myötäpäivään seudullamme.

Yhteistyöterveisin,

KEHITTÄMISYHTIÖ KARSTULANSEUTU OY

Klikkaa tästä yrityksesi mukaan yhteiseen kampanjaan!