Uutiskirje 

Uutiskirje 22012Karstulanseutu Oy tiedottaa omista palveluistaan ja ajankohtaisista asioista pääasiassa sähköisesti, uudistetun Uutiskirjeen välityksellä. Uutiskirjeitä lähetetään aina kun tarvetta tiedottamiseen löytyy. Karstulanseutu on uutisoinut ja välittänyt uudistunutta Uutiskirjettä helmikuusta 2012 lähtien.

Uutiskirjeen voi tilata kirjoittamalla sähköpostiosoitteen sivun alalaidassa olevaan "Liity uutiskirjeeseen" -kenttään. Uutiskirjeen voi myös halutessaan perua ilmoittamalla siitä meille tai klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä.

Uutiskirjeet sisältävät tietoa Karstulanseudun palveluista ja ajankohtaisista tapahtumista, yritystoimintaan oleellisesti liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi koulutuksesta, rahoituksesta, toimitiloista, toimintaympäristön muutoksista ym. tapahtumista, jotka tuntuvat yritystoiminnan kannalta oleellisilta tiedoilta. Kehittämisyhtiö ei tiedotteissaan enää välitä kolmansien osapuolien tiedotteita, vaan ne ovat luettavissa kehittämisyhtiön "Ajankohtaista" tai "Tapahtumia" palstalta.

Mikäli haluat tutustua Uutiskirjeisiin ja niiden sisältöihin, Uutiskirjeet ovat luettavissa täältä.

 

2019

Uutiskirje 1/2019

Uutiskirje 2/2019

Uutiskirje 3/2019