Karstulanseutu Kehittämisyhtiö » Palvelut » Sijoittuminen Karstulaan
Savotta2

Sijoittuminen Karstulaan

Etsitkö sopivaa sijoittumispaikkaa liiketoiminnallesi? Haemme parhaat vaihtoehdot yrityksesi sijoittumiselle seuduillemme yhdessä laajan verkostomme kanssa. Tarjoamme tukea toimitilojen ja osaavan henkilöstön löytämiseksi sekä monissa käytännön järjestelyissä.

Palvelun sisältö

  • sijoittumispalvelussa hyödynnämme omia ja yhteistyökumppaneidemme asiantuntijaverkostoja. Haemme parhaat vaihtoehdot yrityksen sijoittumiselle verkostomme avulla.
  • Karstulanseutu Oy auttaa löytämään yritysten erilaisiin tarpeisiin soveltuvia toimitiloja sekä räätälöityjä ratkaisuja helpottamaan päivittäisen liiketoiminnan rutiineja.
  • Lähtökohtana on tunnistaa yrityksen liiketoiminnan tarpeet sekä kartoittaa niiden pohjalta sijoituspaikkaan liittyvät vaihtoehdot ja ratkaisut.
  • Palvelu aloitetaan alkukartoituksella, minkä jälkeen sovitaan etenemisestä ja rajauksista. Sijoittumisen asiantuntijaneuvontaan voivat sisältyä esim. toimitilat, työvoima ja sen koulutus, energiaratkaisut sekä alihankkija- ja yhteistyöverkoston luomisessa avustaminen.
  • Neuvontaan voidaan tarvittaesa sisällyttää myös erilaiset rahoituspalvelut tarvittavien rahoitusratkaisujen suunnittelemiseksi.
  • Karstulanseutu Oy:n toimialue kuuluu II-tukialueeseen, joten erilaisia tukia ja avustuksia on hyvin saatavilla. Tarvittaessa voimme avustaa tukihakemusten laatimisessa.

Hinta

Neuvonta on maksutonta. Maksullisista asiantuntijapalveluista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. 

Ota yhteyttä

Ari Piesala
puh 044-4596 604
ari.piesala(at)karstulanseutu.fi

Janne Taavitsainen
puh 044-4596 585
janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi