Karstulan Matkailu
Kopeskaari 2

Tervetuloa Karstulaan!

Olipa Karstula sinulle tuttu paikka tai ajauduitpa tänne sattumalta, "summassa vaan ku karstuset Amerikkaan" 1800-luvulla, tulet taatusti pitämään näkemästäsi ja kokemastasi, mikäli maalaiskunnan rento ja letkeä ilmapiiri on sinun makuusi. Täällä kohtaavat vanha ja uusi - nykyinen ja tuleva, miellyttävässä maalaismiljöössä. Tokkopa arvaatkaan, mitä kaikkea piskuinen Karstula pitää sisällään. Sloganinsa mukaisesti Karstula on "kokoaan suurempi - maineensa veroinen" - tervetuloa tutustumaan!

 

Katso Karstulan tapahtumakalenteri>

Katso Suojan elokuvateatterissa meneillään olevat esitykset >

Tästä pääset Karstulan kunnan virallisille sivuille

Kopeskaari on Karstulan uusi tori

Yllä oleva kuva on otettu Karstulassa Joulun Avaus -tapahtuman yhteydessä 1.12.2017. Tuolloin Karstulan uudella torilla järjestettiin virallisesti ensimmäinen tapahtuma.

Torin vihki käyttöön Tasavallan presidentti Sauli Niinistö 18.10.2017. Vierailu oli ensimmäinen presidentinvierailu kunnassa.

Tori on ollut kuntalaisten toivelistalla jo 40 vuotta -jos ei enemmänkin. Vuonna 2017 se viimein valmistui, kunnan 150-vuotisjuhlavuonna.

Torin rahoittamiseen ovat kunnan lisäksi osallistunut merkittävällä osuudella Leader Viisari ry sekä Konsta ja Irene Heinon Säätiö.

Torin nimestä järjestettiin äänestyskilpailu, johon kuntalaiset pääsivät osallistumaan. Torin nimeksi julkistettiin äänestystuloksen mukaisesti Kopeskaari 31.12.2017.