Puurakentamisen & miehittämättö­myyden infopäivä

Puurakentamisen & miehittämättö­myyden infopäivä

Kehittämisyhtö Karstulanseutu Oy järjestää yhdessä seudun hankkeiden ja yhteistyökumppaneidensa kanssa Puurakentamisen & miehittämättömyyden infopäivän keskiviikkona 5.2.2020 klo 9-15, Humpin entisellä koululla. Tilaisuuden teemana ovat puurakentaminen ja automaatio sekä uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja siellä esittäytyvät mm. JAMK – RoboCountryside-hanke, BIND-hanke sekä Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima Innovapriikki-hanke. Tilaisuudessa pääset tutustumaan myös POKE:n Digilab-toimintaympäristöön sekä Walkeran drone-esittelyyn.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa tutustumaan eri toimijoihin ja törmäyttämään ajatuksia, ehkä jopa synnyttämään myös jotakin uusia ideoita.

Tilaisuus on osa kehittämisyhtiön juhlavuoden tapahtumia.