Karstulan seutu Uutiskirje 4/2018
 

Ajankohtaista

 • Kasvun maakunta ajatushautomo Piispalassa (Kurssitie 40) ti 29.5. klo 12-17
  Tilaisuudessa pohditaan ja ideoidaan pohjoisen Keski-Suomen kasvun mahdollisuuksia! Ajatushautomon taustalla on se, että Keski-Suomessa menee hyvin nyt, mutta on syytä katsoa kauemmaksi. Miten pohjoisessa Keski-Suomessa menee 2020-luvulla? Millaista aluetta haluamme rakentaa? Mitkä ovat vahvuutemme? Minkä pitää muuttua? Mihin pitää panostaa? Yhdessä toimimalla voimme varmistaa alueen elinvoimaisuuden. Iltapäivä on laadukkaasti fasilitoitua ja innostavaa ideointia ja työskentelyä. Tervetuloa vaikuttamaan ja verkostoitumaan! Kutsumme mukaan yrittäjät, yritysten edustajat, päättäjät, viranhaltijat, kehittäjät ja järjestöjen edustajat ikää katsomatta laajalla joukolla mukaan.

  Tilaisuus on osa Keski-Suomen Yrittäjien ja Keski-Suomen kauppakamarin Kasvun maakunnan ajatushautomokiertuetta. Kiertuetta rahoittaa Keski-Suomen liitto ja päivää on mukana mahdollistamassa Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, SSYP Kehitys Oy ja Kehittämisyhtiö Witas Oy.

  Ilmoittaudu mukaan! https://www.lyyti.fi/reg/ajatushautomo_piispala

  Lue lisää

 • Karstulan kunnan hankintailta koskien yhtenäiskoulun rakentamishanketta järjestetään  Suojan talolla 13.6. illalla. Tarkempia lisätietoja tilaisuudesta annetaan vielä myöhemmin, mutta laittakaa ajankohta jo kalentereihin ylös.
 • Kuntien ja järjestöjen Elinvoimapaja 30.5.2018 klo 17-19.30 Kyyjärvellä (Kivirannan palvelutalo, Kivirannantie 4. Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven kuntien ja järjestöjen elinvoimapaja on tarkoitettu kuntien väelle, järjestöille, seuroille ja yhdistyksille.Tilaisuudessa kuullaan uunituoreen Keski-Suomen järjestökartoituksen tuloksia ja suunnitellaan konkreettista tulevaisuuden yhteistyötä kuntien ja yhdistysten välillä.

  Ilmoittautumiset viimeistään pe 25.5. menness. Tilaiusuus on maksuton ja avoin. Kahvitarjoilu. Järjestäjinä kaikki alueen kunnat sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke ja KYT-järjestöpalvelu.
--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012