Karstulan seutu Uutiskirje 2/2018
 

Ajankohtaista

 • Kysely Saarijärven-Viitasaaren seudun yrityksille ja yhdistyksille seudullisen markkinointiyhteistyön aloittamisesta
  Vetovoimaa pohjoiseen Keski-Suomeen -hanke selvittää Saarijärven-Viitasaaren seudun yritysten ja yhdistysten mielipiteitä seudullisen yhteismarkkinoinnin aloittamiseksi. Mitä mieltä yritykset ja yhdistykset ovat seudullisesta näkyvyydestä, yhteisen seutubrändin muodostamisesta ja sen mahdollisista positiivisista vaikutuksista seudun elinvoiman kehittymiseen? Anna mielipiteesi oheisen kyselyn kautta. Se on tärkeää! Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa seudun tulevaisuuden toimenpiteisiin ja antaa näkemyksesi seudun kehittämisestä –yrittäjän tai yhdistystoimijan näkökulmasta. Kysely on tarkoitettu vain Saarijärven-Viitasaaren seudun toimijoille, toimialasta riippumatta. Jos saat kyselyn useampaa kautta, yksi vastauskerta riittää. Vastauksia käsitellään ja analysoidaan yhteenvetoina, yksittäisiä vastauksia ei tunnisteta.
  Pääset vastaamaan kyselyyn oheisesta linkistä:
  Yrittäjät: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5177304&sid=eBUOpQlvmJ 
  Yhdistykset: https://response.questback.com/sekeskehittmisyhtikarstulanseu/xxnfr7uas2 Lisätietoja hankkeesta ja kyselystä: hankevetäjä Jenni Leppilahti, jenni.leppilahti(at)karstulanseutu.fi, 0503815917
 • Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy sai hyvät arviot asiakasyrityksiltään
  Vuosina 2016 ja 2017 Karstulanseutu Oy:ssä asioineilta yrityksiltä tiedusteltiin asiakastyytyväisyyskyselyn avulla kehittämisyhtiön tekemien toimien onnistumista ja osaamista. Kyselyyn vastasi 41 asiakasta. Tulosten perusteella henkilöstön osaaminen ja asiakaspalvelu on parantunut, viestintä on kehittynyt ja palvelun laatu kokonaisuudessaan on profiloitunut paremmaksi verrattuna aikaisempiin vuosiin. Kehittämisyhtiötä myös suositellaan eteenpäin yhteistyökumppaneille yhä enenevissä määrin. Asiakastyytyväisyystutkimus tehdään yhtiön toimesta asiakasyrityksille noin joka toinen vuosi. Edelliset kyselyt on toteutettu 2009, 2011 ja 2014.
 • Kunnan avustus yrityksille nuorten kesätyöllistämiseen
  Muistathan hakea kunnalta avustusta nuoren kesätyöllistämiseen. Hakemus on toimitettava paperilla tai sähköisesti 18.5. mennessä. Tarkemmat tiedot löytyvät oheisesta linkistä.
--
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Käyntiosoite:
Aloha-Tietotalo,
Virastotie 4, 43500 KARSTULA

Postiosoite:
PL 55, 43501 KARSTULA
puh 044-4596 604, fax 014-461012